Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google
Партнерская программа

Юра, 80 - 22 января 2012 00:29

Все
Останнім часом нерідко повідомляється про те, що деякі горе-мами відмовляються від своїх дітей. Бог їм, як кажуть, суддя.
Але, все-таки, якби у мене була можливість, я б узяв за руку хоча одну з них та поводив у гості до мої давніх знайомих сімей, де мами, перед якими кожному з нас слід ставати на коліна. Вони приковані внаслідок різних причин до інвалідних візків. В однієї з них синок уже третьокласник. А її сестра вийшла заміж за хлопця, який також на візку. І вже народила двоє діток. Просто героїчний вчинок здійснила ще одна діввчина. Вийшовши заміж за здорового хлопця, випішила родити, хоча лікарі категорично забороняли їй це робити через її фізичний стан. Зараз її синку більше року. У Вінниці не одна така сім'я. І в них нема великих статків, більшість з них живуть, як кажуть, не солодко. Але ніхто з цих мам, ніколи, я в цьому переконаний, не стане зозулею....
Добавить комментарий Комментарии: 0


..
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.