Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google
Партнерская программа

BloggeRR, 79 - 9 апреля 2014 22:55

цитаты взято от parnisha
Росiйськi жахи про Украiну

Розповiдаючи про звiрства бандерiвцiв, росiйський агiтпроп iлюструе iх документальними кадрами звiрства бiльшовикiв, якi улiтку 1941 року влаштували масовi розстрiли у всiх тюрмах Украiни.



Антиукраiнська пропаганда, яка ллеться з росiйських телеканалiв та газет, уже нiкого у нас не дивуе. Дивуе iнше: яким чином притомна людина може у все це вiрити?

Однак мiльйони росiян i якась частина украiнцiв, в тому числi кримчани, вiрять. Iстерика, що стосуеться бандерiвцiв, якi чи то вже захопили якiсь мiста на Сходi й у Криму, чи то тiльки збираються, не вщухае.

Усi ми чули про нестримнi фантазii Дмiтрiя Кiсельова, але бажаючих сiяти страх i панiку значно бiльше.

Е така телепередача "Человек и закон", яку веде Алексей Пiманов. Якось саме на цю передачу у нас звертали мало уваги. А тим часом майже щоразу упродовж останнiх чотирьох мiсяцiв любителi гострих вiдчуттiв мали змогу отримати сенсацiйнi вiдомостi про нацистiв, фашистiв, антисемiтiв та бандерiвцiв, якi прийшли до влади в Украiнi.
При цьому використовуеться така сама технологiя, яку з успiхом втiлив Кiсельов. Наприклад, розповiдаючи про звiрства бандерiвцiв, Пiманов iлюструе iх документальними кадрами звiрства бiльшовикiв, якi улiтку 1941 року влаштували масовi розстрiли у всiх тюрмах Украiни. Iлюструе кадрами з нiмецькоi (!) кiнохронiки.

Та цього виявилося мало, тому бандерiвцям приписано усе те, що досi приписувалося лише гiтлерiвцям. За винятком мила з людського жиру i рукавичок з людськоi шкiри. Але, мабуть, усе ще попереду, бо з'явилася розповiдь про якусь не названу на прiзвище дiвчинку, яку бандерiвцi запитали, чи хоче вона м'яса, а вiдтак порубали на куснi ii батькiв i сказали: "На, жери!".

Якщо ми ранiше чули тiльки про гiтлерiвцiв, якi убивали дiтей, то зараз це вже стосуеться бандерiвцiв: "млааденцев бралi за ногi i разбiвалi об стену".

Хто й де зафiксував це - невiдомо. I то нiчого, що демонструвалися фото убитих нiмцiв Схiдноi Прусii.

Авторитетом тут виступае iсторик зi Львова Iлья Кабанчiк, який, правда, живе в Iзраiлi. У Львовi про такого iсторика нiхто не чув, але його бурхлива фантазiя вражае не менш, нiж фантазii Кiсельова.

Ви можете не повiрити, але в Украiнi ЗАРАЗ "баятся бандеравцев ещьо бiльше, чем в 47-48 гадах".

Хотiлося б побачити цих перестрашених громадян. Бажано при цьому, щоб вони мали довiдку про свiй психiчний стан.

Але так сталося, що бандерiвцi ввижаються Пiманову на кожному кроцi. "Варонеж в шоке! - волае вiн i продовжуе: - I не Украiна тамо вiной, вернее не угрози бандеравцев варонежскаму губернатару".

А далi йде сюжет, який до Украiни не мае геть жодного стосунку, але вiд якого i справдi можна бути в шоцi.

Уявiть собi ресторан у Воронежi 8-го березня, в якому щойно завершився бенкет. Люди вийшли на вулицю, прощаються. Третя ночi. I раптом якийсь невiдомий на старому "Вольво" на повнiй швидкостi вриваеться в юрбу, п'ятьох людей збивае на смерть, понад десять калiчить, а потiм кидае авто i тiкае.

З першого погляду - звичайна росiйська пригода, яких на просторах неделiмой бувае чимало i щодня. П'янi аварii - це вже незмiнний атрибут тамтешнього, а деколи й нашого життя.

Однак ця пригода мала свою особливiсть, бо водiй не випадково таранив людей. Перед тим вiн з кимось iз тiеi компанii побився, а вже потiм пiдстерiг i навмисне вiдiмстив.

I до чого тут бандерiвцi?

Хоча... якщо подумати, ця подiя все ж таки мае певний стосунок до Украiни. Ресторан розташований на вулицi Богдана Хмельницького.

Брехливi сюжети роздратували не тiльки Украiну, бо вже й у Литвi заборонили росiйськi канали. I однiею з причин виявилася саме телепередача Пiманова.

Недавно у Литвi затримали колишнього спецназiвця, який розстрiлював литовцiв у Вiльнюсi в сiчнi 1991-го. Не знаючи, що вiн знаходиться у списку людей, якi оголошенi у Литвi в розшук, вiн завiтав у гостi до народу, який люто ненавидiв.

При цьому вигулькнула цiкава iнформацiя: колишнiй спецназiвець приiхав до Литви... за лiками. Так якось мимохiть стало вiдомо, що лiки в Росii значно дорожчi, нiж у ЕС, зрештою, як i в нас.

I тепер його судять. Росiйське телебачення вибухнуло обуренням. Але попри те вигулькнула ще одна дивна iнформацiя: з'ясувалося, що литовський список персон нон-грата давно вiдомий ефесбешникам. Чому вони його досi не оприлюднили - загадка.

Тодi в одному з сюжетiв "Человек и закон" з'являеться розповiдь про те, що спецназiвцi у Вiльнюсi нiкого не вбивали, а стрiляли тiльки у повiтря, вiдлякуючи людей, якi оточили телецентр. А хто стрiляв?

I отут знову прийшли на допомогу документальнi кадри з Киева! Бо i там, i тут стрiляли таемничi снайпери.

А як же люди, яких розчавили танки? Е ж вiдео, де люди лягають пiд танки, е свiдчення дiвчини перед смертю.

Але росiйським геббельсiвцям хоч в очi плюй, то вони скажуть "дощик накрапае". Тому танки - це наклеп, а людей машина збила. Звичайно, литовська.

Тепер уже Вiльнюс "в шоке".

I ось у цiй телепередачi прозвучали слова Пiманова, на якi варто звернути увагу. Апелюе вiн до Горбачова, який мовляв, пишаеться тим, що об'еднав двi Нiмеччини. То чому б йому тепер - увага! - не добитися об'еднання росiйського народу?

Ось воно! Ось ця шляхетна iдея, яка, мов мiцний алкоголь, кружляе в кровi московських iмперiалiстiв. Об'еднання росiйського народу, який розкиданий по всьому СНГ. А як же його можна об'еднати, не захопивши при цьому чужi територii?

Тобто в iдеi - плани дуже широкi, i немае сумнiву, що переважна бiльшiсть населення Росii iх гаряче пiдтримае.

Але знаете що: передачу "Человек и закон" дивитися варто. Дуже багато там можна почути й побачити такого, що лише змiцнить у вас впевненiсть в тому, що з Росiею нам не по дорозi.

В одному з сюжетiв розповiли про Сергiев Посад, в якому йде жорстока боротьба за владу. За останнi роки там
Добавить комментарий Комментарии: 1
BloggeRR
BloggeRR , 79 лет9 апреля 2014 22:56
В одному з сюжетiв розповiли про Сергiев Посад, в якому йде жорстока боротьба за владу. За останнi роки там вiдбулося 47 замовних убивств включно з убивством молодого мера. 90-тi роки нiкуди в Росii не зникли.

В iншому сюжетi - дитяча смертнiсть через халатнiсть лiкарiв. Дiтям ставили клiзми, наповненi фiзичним розчином.

Ще в iншому йдеться уже про вимирання самих росiян: iх щороку стае на мiльйон менше. Не громадян Росii, а саме етнiчних росiян. А вiдсоток кавказцiв на Ставропiллi усе зростае, i ось уже в мiстах, де ранiше переважали казакi, переважають лiца кавказкай нацiанальнастi. I поки росiяни спиваються, кавказцi освоюють iхнi землi i перехоплюють бiзнес.

Ех, хотiлося б поглянути незлим, тихим оком на Росiю десь так рокiв за 50!

Юрiй Винничук


..
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.